The perfect guide to the casino

Brøndby forventer ‘oversalg’ af Lindstrøm: Her er prisen

Brøndby IF jagter et stort salg til sommer, og de håber at kunne udnytte den store hype omkring Jesper Lindstrøm til at lave et ‘oversalg’.

Brøndby IF har et par store salgsobjekter i truppen, og Carsten V. Jensen vil gøre dét, som klubben har haft svært ved de seneste år.

Han vil nemlig smede, mens jernet er varmt. Altså han vil sælge spillerne, mens de er varme og kan indbringe store millioner.

Ifølge B.T. er man klar til at sælge Jesper Lindstrøm til sommer, som det også længe har været rygtet, og prisen skal gerne være høj.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

B.T. skriver nemlig, at Carsten V. Jensen håber at kunne score overpris på Jesper Lindstrøm for at udnytte den store hype omkring offensivspilleren.

Der bliver berettet om en pris på den gode side af 50 millioner kroner, hvilket Brøndby sjældent sælger for, men kommer et sådan bud, trykker man på salgsknappen.

Mange Brøndby-fans mener formentlig, at Jesper Lindstrøm er endnu mere værd, men avisen vurderer altså, at man omkring klubben mener, at det vil betegnes som et ‘oversalg’, hvis man rammer den pris – en form for jackpot.

Jesper Lindstrøm er et produkt af klubbens eget talentarbejde, og det vil derfor være en stor anerkendelse til hele Masterclass-projektet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: HUSKER DU: Da Viktor Fischer vinkede kækt til OB’s fans efter tilråb!

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top