The perfect guide to the casino

Kovending: Har han alligevel en fremtid i Brøndby?

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: 1-0 FCM: Sory Kaba åbner guldduellen med hovedstødsmål!

Hjörtur Hermannsson var nærmest død og begravet, men nu er han atter inde i varmen i Brøndby. Nu er spørgsmålet, om han forlænger sin aftale?

Hjörtur Hermannsson har kontraktudløb efter indeværende sæson, og den islandske stopper har længe været rygtet væk fra Brøndby IF.

Forsvarsspilleren har nemlig stået i skyggen af Sigurd Rosted, men nu har han fuldstændig overhalet nordmanden og bidt sig fast under Niels Frederiksen.

Således har han været foretrukket fra start i de otte ud af seneste ni kampe med fuld spilletid i alle undtagen mandagens kamp mod FC Midtjylland.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Ekstra Bladet har dømt den islandske stopper færdig i Brøndby ved kontraktudløb, og der har også været stor interesse i ham.

Den stigende tillid under Niels Frederiksen har dog fået det islandske medie mbl.is til at spekulere i, at Hjörtur Hermannsson kan få forlænget sit ophold i klubben.

Der har været en fælles interesse i at skilles til sommer, men ifølge mediet er islændingen varm på at forlænge, hvis spilletiden fortsætter.

Til TV3+ udtalte Niels Frederiksen, at hans startopstilling mod FC Midtjylland var de stærkeste 11 netop nu – og her var Hjörtur Hermannsson inde.

VIDEO HERUNDER: Wilczeks chokskifte, Brøndbys optur, Sistos comeback og meget mere: Alt det bedste fra 3F Superligaens grundspil på tre minutter!

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top