The perfect guide to the casino

Skadesforvirring: Derfor har Andrija Pavlovic været længere ude end ventet

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Da Pukki scorede hattrick i drama mellem FCM og Brøndby – Se målene fra den vilde 3-3-kamp!

Andrija Pavlovic fortæller, at hans skade blev forlænget, fordi man forsøgte at haste ham klar til derbyet mod FC København og faktisk også kampen forinden.

Andrija Pavlovic blev skadet i slutningen af februar, og der blev rapporteret om en relativ mild skade, så han kunne være klar i en af de efterfølgende kampe.

Den serbiske angriber blev dog ikke udtaget til de efterfølgende mange kampe, og Brøndby meldte ikke yderligere ud om skaden.

Nu er han dog fit. Angriberen fortæller til 3point.dk, at skaden tog lidt længere tid, fordi man forsøgte at haste ham tilbage.

– Skaden tog lidt længere tid, fordi vi måske prøvede lidt for hurtigt. Vi prøvede at få mig klar til derbyet og kampen inden, og så fik jeg lidt mere ondt og det tog lidt længere tid, siger han til mediet.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Andrija Pavlovic, der for nyligt fik 45 minutter i en træningskamp mod FC Nordsjælland, fortæller, at han nu er helt fit og klar til guldkampen mod FC Midtjylland.

– Nu er det helt fint. Jeg træner fuldt med og har gjort det hele landskampspausen. Jeg vil være glad, hvis jeg kan komme i truppen til Midtjylland-kampen, og jeg håber virkelig, at jeg får nogle minutter der.

Brøndby IF åbner mesterskabsspillet mandag mod FC Midtjylland, hvor tre point vil sætte dem fem point foran ulvene i toppen af tabellen.

VIDEO HERUNDER: Da Jungs flotte flugter sikrede BIF-sejr på 3-2 i guldbraget mod FCM!

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top