The perfect guide to the casino

Ekstra Bladet: Brøndby på vej mod stort salg

Brøndbys Jesper Lindstrøm ligner Brøndbys store sommersalg, og Carsten V. Jensen bekræfter, at man er klar til at sælge ud.

Jesper Lindstrøm har været Brøndbys store profil i denne sæson, hvor den unge offensivspiller står noteret for ni mål og otte assists i Superligaen.

Flere større klubber har bidt mærke i den danske midtbanespiller, og Club Brügge ligner et godt bud på en kommende arbejdsgiver for ham.

Ekstra Bladet vurderer også, at Brøndby allerede til sommer siger farvel til det varme stortalent.

– Han kan være på affyringsrampen allerede til sommer, selv om han kun har spillet én hel, skriver avisen, som også har fået Carsten V. Jensen i snak.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Brøndby-bossen fortæller, at der godt kan komme et par store salg. I forlængelse af Jesper Lindstrøm-snakken, siger han:

– Der kan godt komme et eller to store sommersalg. Det er lysende klart: Ligger det rigtige tilbud foran os, skal vi også slå til. Uanset om vi skal ud at spille europæisk fodbold eller ej, siger han til Ekstra Bladet.

Det andet navn, som der refereres til er formentlig Andreas Maxsø. Brøndby-stopperen har en frikøbsklausul i sin aftale på 23 millioner kroner.

Da Carsten V. Jensen lokkede midtstopperen til klubben, blev han samtidig lovet et skifte i sommeren 2021, så det ligner et Lindstrøm og Maxsø-farvel.

SAVNER DU SUPERLIGAEN? 3 år siden i dag: Okore SPARKER liggende Brøndby-spiller i frustration!

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top