The perfect guide to the casino

Daniel Agger forlader sit KÆMPE 120 mio. kroners palæ i Marbella – Se det her

Daniel Agger har fået styr på det private i forbindelse med sit jobskifte til HB Køge. Det danske fodboldikon har forladt Marbella for at bosætte sig i Danmark.

Daniel Agger stoppede sin aktive fodboldkarriere i Brøndby i 2016, og fodboldikonet kunne se tilbage på en stor karriere, som nåede sit højeste i Premier League-klubben, Liverpool.

Perioden i den engelske klub var særdeles indbringende, så da han besluttede sig for at flytte til Spanien efter sit karrierestop, kunne han spendere kassen på en ny bolig.

Det gjorde han så i 2018, da han kastede 120 millioner kroner efter et KÆMPE palæ i Marbella, som du kan se billeder af her:

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Den tidligere fodboldspiller har kun været sporadisk i Danmark siden karrierestoppet, så derfor kom det som et lyn fra en klar himmel, da han blev præsenteret som ny cheftræner for HB Køge.

I forbindelse med pressemødet i Køge blev han derfor spurgt, hvordan det nu stod til med boligsituationen. Og her kunne han afsløre, at han ikke længere var bosat i Spanien.

– Jeg er flyttet hjem, siger han og smiler stort, da der bliver sagt, at solrige Spanien nu bliver byttet ud med udebaneture til Skive.

Se det herlige interview her:

I Daniel Aggers nu tidligere hjem var der tre etager, syv soveværelser, kælderrum med motionsrum, vinkælder, en kæmpe spa, hjemmebiograf og parkeringskælder med plads til 11 biler.

Læs også: Avis: Brøndby-stjerne forlader ikke klubben til sommer – Formentlig i 2022

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top