The perfect guide to the casino

CV er rasende: Lasse Vigen ligeglad med podcast-rygte

Lasse Vigen bekymrer sig ikke om, at B.T. har meldt ud, at midtbanemanden kun vil forlænge med Brøndby, hvis han får fordoblet sin løn.

Lasse Vigen Christensen har kontraktudløb til sommer, og Carsten V. Jensen udtalte for nyligt, at man havde stoppet forhandlingerne om en forlængelse for nu.

B.T. kunne senere i deres podcast ‘Transfervinduet’ afsløre, at Brøndby var gået ud af forhandlingerne, fordi Lasse Vigen Christensen krævede en fordobling af sin løn.

Læs også: Gift med søsteren: Iskold Mike Jensen dropper sin FCK-svoger

Det er dog ikke sandt. En nærmest rasende Carsten V. Jensen udtalte følgende til 3point.dk i weekenden.

– Jeg har set rygtet og det irriterer mig voldsomt. Særligt den måde det opstår på, hvor det i et radioprogram bliver præsenteret som et rygte fra folk tæt på klubben og derefter bliver citeret flittigt på forskellige sociale medier. Det er simpelthen ikke godt nok i min bog, og medier der ønsker at fremstå troværdige skal altså indimellem gøre sig selv den tjeneste at trykteste deres kilder. Det er slet ikke i orden at Lasse skal have dette siddende på sig, for det er på ingen måde sandt, lød det fra Carsten V. Jensen til fanmediet.

Lasse Vigen Christensen har dog ikke selv de store kommentarer til rygtet.

Læs også: Jesper Lindstrøm afslører drukbøde i Brøndby

– For mig har det fyldt meget lidt. Jeg har været i gamet i mange år efterhånden, og jeg ved godt, hvordan mekanismerne er. Det, jeg vil betegne som støj, må man forsøge at skrue lidt ned for og fokusere på det, jeg kan gøre, sagde han efter søndagens kamp til bold.dk.

Lasse Vigen Christensen startede på bænken mod FC København, men blev skiftet ind i anden halvleg, hvor han også kom på tavlen – se den flotte scoring i videoafspilleren øverst.

Læs også: Galatasaray klar med millionerne: Forbereder bud på Superliga-stjerne

Læs også: Husker du Zornigers første startopstilling for Brøndby? Her er spillerne i dag

Læs også: FCK var enig med Ægidius: Derfor gik det pludselig i vasken

Læs også: Samlet pris på under fem mio. kr.: Her er alle Carsten V. Jensens Brøndby-signings

Læs også: Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

OVERSIGT

Scroll to Top