FC København sejrede efter sen scoring

FC København sejrede hjemme mod Vejle Boldklub.

Her til aften tog FC København hjemme i Parken imod Vejle Boldklub i 3F Superligaen, og værterne sejrede efter en sen scoring.

Værterne lagde bedst ud i starten af opgøret, men gæsterne fik den første store chance i midten af første halvleg, hvor FC København slap med skrækken. Få minutter senere bragte værterne sig så foran, da Viktor Fischers hjørnespark blev sendt i nettet af Mathias Zanka Jørgensen.

Stillingen ved pausen var derfor 1-0 til værterne. Anden halvleg bød også på flere store chancer, og i det 67. minut fik Vejle udlignet til 1-1 på en scoring af Ylber Ramadani.

Herefter pressede FC København på, og det gav pote i slutningen af opgøret.

Indskiftede Mohamed Daramy scorede således til slutresultat 2-1, og oplægget kom fra Jens Stage. FC København sejrede derfor med 2-1 hjemme i Parken, og de indtager derfor ligaens 3. plads med 34 point.

AGF dummede sig nemlig tidligere på aftenen, og de er derfor blevet overhalet i tabellen. FC København har nu fem point op til FC Midtjylland på førstepladsen, mens Vejle indtager ligaens 10. plads, hvor de har 21 point.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Wind-basser og tro på målmændene: Her er KEP og Tøftings forudsigelser for næste Superliga-uge