The perfect guide to the casino

Genialt: Nordmand står bag store lækager i Premier League

En norsk Fantasy Football-entusiast har fundet en måde at finde ud af, hvem der er skadet op til næste runde på en genial måde.

I sidste uge kom det frem, at Aston Villas Jack Grealish var skadet. Det blev angiveligt lækket til Leicester og Brendan Rodgers, der ændrede deres planer, da de ikke skulle fokusere på stjernen.

Aston Villa var irriteret over, at nogen i klubben havde lækket det, men det var ikke nogen indefra. Hvert fald ikke direkte.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Ifølge BBC er der tale om en nordmand, der spiller Fantasy Football. Han har fundet på en genial måde at finde ud af, hvem der er skadet. Ved at finde frem til spillere og stabs hold i onlinespillet, så kan han deducere, om en spiller er skadet. Det skete med Grealish.

Nordmanden havde fundet frem til fem personer, som havde insiderviden omkring Aston Villa. Der var tale om spillere, fysioterapeuter og analyst. De havde taget Grealish ud af deres hold op til kampen. Det skulle være et tegn på, at spilleren er skadet, og det var det også i dette tilfælde.

Læs også: Medie: FCK kan få 75 millioner kroner for 15-årig talent

Det blev så tweetet ud til alle 40.000 følgere på hans twitterprofil, som følger med for at få det bedste hold i Fantasy Football. Og der er mange flere eksempler på det.

Nordmanden har dog automatiseret det nu, så hver gang botten finder ændringer hos dem med insiderviden, så tweeterne den det ud.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Aston Villa scorer – men Schmeichel er rasende på modspillerne

Læs også: Wilczek aktiv på Instagram: Sletter sin Brøndby-fortid og stikker til Brøndby-fansene

Læs også: Brøndby-stjerne havde prisskilt på 370 tusinde kroner i 2018: I dag er han 45 millioner kroner værd

Læs også: Stort medie: Brøndby-landsholdsspiller stopper i klubben

Læs også: Kovending: CV finder pengene frem og tror på ‘miraklet’

Se også: Nej, nej, nej! Bundesliga-målmand leverer ÅRETS brøler

OVERSIGT

Scroll to Top