The perfect guide to the casino

Brøndby meldt interesseret i Dreyer og Kadrii: Vilde lønninger blokerede disse transfers

Brøndby bliver ofte sat i forbindelse med danske spillere, der skal hjem, men nogle er simpelthen for dyre.

Brøndbys navn bliver flittigt brugt, når danske spillere vender snuden hjem mod Danmark efter et ophold i udlandet, som ikke gik som planlagt.

Blandt andet blev de blå/gule fra Vestegnen nævnt, da Anders Dreyers udenlandskarriere sejlede, og han havde sigtekornet mod dansk fodbold.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Selv har han faktisk bekræftet den løse interesse i et interview med Eurosport:

– Der var lidt interesse fra Brøndby, men der var ikke noget konkret. Der stod lidt om, at Brøndby gerne ville have mig, og min agent fortalte mig det også, er han citeret for at sige.

Anders Dreyer var dog næppe aldrig rigtig interessant for Brøndby, idet hans lønpakke er ganske hæderlig. Faktisk er han blandt FC Midtjyllands bedst lønnede med en månedsløn på 180.000 kroner – samtidig skulle der betales en transfersum til Brighton.

En anden mand, der i januar blev sat i forbindelse med Brøndby var Bashkim Kadrii. Det var tipsbladet.dk, der stod bag det rygte.

Heller ikke han kunne have endt i Brøndby. Selvom han var transferfri, ville også han være alt for dyr for det nye, sparsommelig Brøndby.

Ifølge eb.dk tjener han 200.000 kroner om måneden efter sit skifte til OB. En løn, som Brøndby hverken vil eller kan være med på for en sådan spiller.

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Der udspillede sig en lignende case, da Carsten V. Jensen droppede interessen i Hobro-stjernen Emmanuel Sabbi, fordi han blev præsenteret for et bedre tilbud på Fyn.

Om Brøndby reelt havde en lille interesse i Kadrii, skal være usagt, men det er offentligt kendt, at Brøndbys navn ofte bliver brugt for at gøre rygter mere interessant. Det slog Søren Sorgenfri også fast i januar.

– Der kommer hvert år 15-20 rygtehistorier hvor Brøndby primært optræder for at give rygtet vitaminer.

Det blev skrevet i forbindelse med et rygte om Jack Hendry til Brøndby, men også kort efter, at Brøndby angiveligt ville have Bashkim Kadrii.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘En genial taktik’ – men KEP tvivler på, at Brøndby kan holde den kørende særligt længe!

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top