The perfect guide to the casino

Viktor Fischer: Vi skal være bedre til at dræbe kampene

FCK-stjernen mener, at de skal blive bedre til at dræbe kampene, så de undgår pointtab ligesom mod Lyngby.

FC København smed mandag aften vigtige point i mesterskabskampen, da de måtte nøjes med en enkelt point ude mod Lyngby.

Efter at have været foran både 1-0 og 2-1, så måtte løvernes således nøjes med 2-2, og det ærger Viktor Fischer, som mener, at FC København skal være bedre til at dræbe kampene.

Læs også: Carsten V. Jensens store scoop: Belgiske klubber jagter Brøndby-signing

– Vi vil gerne have, at det bliver sådan, at vi vinder med to overskydende hver eneste gang. Det vil de fleste fodboldhold. Historisk set, når FCK har været stærke, har det været sådan, at man vinder komfortabelt hjemme, og så ikke slider den hjem, men er ret rutinerede ude.

– Hvis vi havde vundet med et mål her, havde vi krøllet papiret og smidt det over skulderen, og så havde vi haft en rigtig god tur hjem med tre point og så set frem til den næste kamp. Men vi skal tænke lidt over ikke at leve livet for farligt.

– Vi skal være bedre til at dræbe kampene. Det skulle vi også i mandags mod SønderjyskE, hvor vi slap godt fra det, men gjorde det måske lidt unødigt spændende. Der skal vi lige have fundet formen. Jeg er sikker på, at vi kommer derhen. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Men det er stadig meget nyt det hele, vi gør, siger Fischer, der samtidig understreger, at FC København lukker for mange mål ind:

Læs også: Brøndby-chok: Her er Andreas Maxsøs frikøbsklausul

– Vi skal være rigtig opmærksomme på, at når vi er spildominerende, kan modstanderne slå på omstillingerne. Det er ikke kun forsvaret – det er hele holdet. Det starter oppe forfra, og det er sikkert også et spørgsmål om, hvordan vi laver vores returløb, og hvor hårdt vi går ind i duellerne.

– Jeg synes, vi i 95 procent af kampen var der i de dueller, og så er der fem procent, hvor det ikke var tilstrækkeligt. Det første er et godt mål, og det er nummer to i og for sig også, men det er lidt for nemt.

– Det må ikke ske. Vi lukker lidt for mange mål ind som hold lige nu. Det skal vi have taget ud, for vi scorer nok mål. Når vi får taget det ud, ser vi stærke ud, slutter Viktor Fischer.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: FCM-sejrer i Aalborg, BIF buldrer videre, FCK snubler i VAR-drama: Se ALLE målene fra 3F Superligaen her.

Læs også: HB Køge-boss afslører detaljen, der lokkede Mike Jensen til 1. divisionen

Læs også: AGF afviser bud på Casper Højer

Læs også: Brøndby-talent tog til fest: Idømt bøde på 2500 kroner for brud på forsamlingsforbud

Læs også: Victor Jensen vender hjem til Danmark

Læs også: Watford henter Bergkamp og Pochettino

Se også: Guld-drømme på Vestegnen? Her er de fem bedste Brøndby-scoringer fra efteråret

Se også: Klar til Superliga-start: Her er FCKs fem bedste scoringer fra efteråret

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top