The perfect guide to the casino

Skuffet FCK-boss: Skal minimum vinde 3-0

Jess Thorup var en skuffet mand oven på mandagens pointtab.

FC København tabte vitale point i mesterskabskampen mandag aften, da de måtte nøjes med et enkelt point mod bundholdet Lyngby efter et 2-2 resultat, hvor løverne ellers var foran med både 1-0 og 2-1, og det har altså medført stor skuffelse hos cheftræner Jess Thorup.

Læs også: Carsten V. Jensens store scoop: Belgiske klubber jagter Brøndby-signing

– Vi skal vinde minimum ni ud af ti gange. Expected goals siger, at vi har omkring 2,8, og de har omkring 0,7-0,8. Vi skal som minimum vinde sådan en kamp 3-0 på chancer, men det gjorde vi ikke, siger Jess Thorup.

– Vi vidste godt, at mandag aften i Lyngby ville blive en bøvlet opgave. Jeg kan ikke sætte en finger på vores energi, men det er klart, vi gav dem to halve chancer, som de skal have cadeau for at sparke ind. De havde et skud på overliggeren, men ellers var det vel tæt på at være det, siger FCK-træneren, der samtidig ikke lægger skjul på, at han ikke var helt tilfreds med græstæppet hos udeholdet:

Læs også: Brøndby-chok: Her er Andreas Maxsøs frikøbsklausul

– Nu har vi fået ros de første par kampe for at spille en rigtig flot gang fodbold, hvor vi skaber meget offensivt og scorer mål. Der var noget i løbet af første halvleg, hvor man tænkte, at det kan ikke være rigtigt. Det kan ikke være en fodboldbane.

– Så prøver vi selvfølgelig at lægge spillet om og spille mere direkte, og det skabte vi også chancer, dødbolde og et pres på, men det er jo ikke den måde, vi vil spille fodbold. Når det er de her baner, vi kan levere i Danmark, så er det sådan, vi nogle gange må spille, selvom vi gerne vil spille en sprudlende gang fodbold, men det kunne vi desværre ikke, lyder det blandt andet fra en skuffet Jess Thorup.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: FCM-sejrer i Aalborg, BIF buldrer videre, FCK snubler i VAR-drama: Se ALLE målene fra 3F Superligaen her.

Læs også: HB Køge-boss afslører detaljen, der lokkede Mike Jensen til 1. divisionen

Læs også: AGF afviser bud på Casper Højer

Læs også: Brøndby-talent tog til fest: Idømt bøde på 2500 kroner for brud på forsamlingsforbud

Læs også: Victor Jensen vender hjem til Danmark

Læs også: Watford henter Bergkamp og Pochettino

Se også: Guld-drømme på Vestegnen? Her er de fem bedste Brøndby-scoringer fra efteråret

Se også: Klar til Superliga-start: Her er FCKs fem bedste scoringer fra efteråret

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top