The perfect guide to the casino

Mike Jensens drøm er brast: Jeg havde altid drømt om det

Mike Jensen erkender blankt, at han havde drømt om at slutte karrieren i Brøndby, men nu ser han frem mod at slutte karrieren i ambitiøse HB Køge.

Mike Jensen blev løst fra sin kontrakt i APOEL mellem jul og nytår, og det stod hurtigt klart for ham, at han ønskede at skifte hjem til dansk fodbold.

Derfor lignede det et skifte til Brøndby – et match made in heaven, da Mike Jensen er en rigtig Brøndby-dreng.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Sådan blev det dog ikke, og det var angiveligt Carsten V. Jensen, der tog den endelige beslutning om, at parterne ikke skulle tage en sidste tørn sammen.

Mike Jensen gæstede mandag ‘Offside’-studiet, hvor han ikke direkte ville afsløre, hvordan samtalerne med Brøndby-bossen var, men han lagde ikke skjul på, at det ville være fedt at slutte karrieren i Brøndby.

– Selvfølgelig ville det det. Det har altid bare ligget i mit baghoved, at det er en naturlig ting, at man vokser op i klubben, indordner sig og tager de værdier og den mentalitet, der er i og omkring Brøndby, med videre, sagde han og tilføjede:

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

– Så drager man ud og får noget erfaring, og så skal man hjem og til at give det videre og fortælle alt det, man har lært. Det var en naturlig tanke, at det var sådan, ringen skulle gå, men samtidig var det også sådan, at hvis det ikke var naturligt for Brøndby, så var det sådan, det var.

HØR HELE INTERVIEWET MED MIKE JENSEN I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST, HVOR HAN SNAKKER UD OM JANUAR-DRAMAET OMKRING HAM OG BRØNDBY!

Mike Jensen har i stedet skrevet en tre og et halvt år lang kontrakt med HB Køge, og den 33-årige midtbanespiller fortæller, at han er meget tændt af projektet og bestemt ikke har fortrudt sit valg.

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top