The perfect guide to the casino

FCK-stjerne raser: Jeg er fuldstændigt ligeglad med billederne

Viktor Fischer var rasende efter mandagens opgør ude mod Lyngby.

Mandag aften fik FC København kort inden pausen tilkendt et straffespark ude mod Lyngby, da da Viktor Fischer blev nedlagt i feltet af Lyngbys Marcel Rømer.

Situationen blev længe kigget igennem af VAR, og efter opgøret var Viktor Fischer træt af, at skulle forholde sig til det tvivlsomme straffespark.

– Jeg er ligeglad med billederne. Sporten er blevet sådan nu, at vi skal kigge billederne i gennem 10-15-20 gange, hvor vi skal se på forskellige vinkler for at konstatere, om der er nogle, der rammer nogle en lille smule for meget eller for lidt.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

– Jeg er fuldstændigt ligeglad med billederne. Jeg tog et træk, driblede to mand, gik forbi, og så var der et benspænd, som jeg faldt på. Jeg synes, der var straffe i situationen.

– Billederne viser 17 forskellige ting fra 17 forskellige vinkler, og jeg gider ikke forholde mig til, at vi har et system, der skulle gøre sporten bedre, som jeg skal stå og forholde mig til, fordi der er blevet begået straffespark på mig. Det er en katastrofe. Det fungerer jo ikke, siger Viktor Fischer til TV3 Sport.

Læs også: Medie: FCK kan få 75 millioner kroner for 15-årig talent

– Der var tre-fire spillere, der råbte med det samme, at der ikke var straffespark. Jeg kunne bare ryste på hovedet af dem, fordi selvfølgelig var der det. Så gik jeg rundt og snakkede med dem om det, og de spurgte mig, om der var straffespark.

– Jeg sagde, at der var benspænd. Så var der endnu en, der spurgte, og jeg sagde, at der var benspænd. Så jeg siger: “Lad os se det på VAR, det er derfor, det er her”. Og så var der straffespark alligevel.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frustreret Fischer har fået nok af VAR.

Læs også: Wilczek aktiv på Instagram: Sletter sin Brøndby-fortid og stikker til Brøndby-fansene

Læs også: Brøndby-stjerne havde prisskilt på 370 tusinde kroner i 2018: I dag er han 45 millioner kroner værd

Læs også: Stort medie: Brøndby-landsholdsspiller stopper i klubben

Læs også: Kovending: CV finder pengene frem og tror på ‘miraklet’

Se også: Nej, nej, nej! Bundesliga-målmand leverer ÅRETS brøler

OVERSIGT

Scroll to Top