The perfect guide to the casino

Beskidte forhandlinger: Falsk agent sendte stortalent til Brøndby

Den uautoriserede agent Nudi Ghelam var aktiv i forhandlingerne, der sendte Jonathan Ægidius fra Lyngby BK til Brøndby IF.

Brøndby har købt den unge målmand Jonathan Ægidius fri af kontrakten med Lyngby BK, men det var ikke uden drama, for der var tovtrækkeri om hans underskrift.

FC København ville nemlig også købe den 18-årige målmand, mens Lyngby BK havde tilbudt ham en kontraktforlængelse med udsigten til at blive Superliga-målmand fra næste sæson.

Valget faldt dog på Brøndby, men nu kan Ekstra Bladet afsløre, at der været beskidt spil i forhandlingerne om teenagerens underskrift.

Det var nemlig en ‘falsk’ agent, der repræsenterede Jonathan Ægidius, da han lå i forhandlinger med de tre sjællandske klubber.

Avisen beretter, at det var Nudi Ghelam, som agerede agent for Jonathan Ægidius. Det til trods for, at han ikke er registreret fodboldagent.

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Han må derfor ikke agere som rådgiver for spillere registrerede i danske klubber i forbindelse kontraktforhandlinger og handler, skriver eb.dk.

Undervejs i forløber krævede den falske agent ekstra betaling, mens det pludselig blev den svenske agent Hasan Cetinkaya, der lukkede aftalen med Brøndby.

Hasan Cetinkaya har tætte forbindelser til Nudi Ghelam, og det var ham, der lavede det sidste papirarbejde og den endelige aftale, men det var Nudi, der styrede forhandlingerne op til.

Den ‘falske’ agent ønsker ikke at udtale sig i sagen. Ekstra Bladet har ellers prøvet at tage telefonisk og skriftlig kontakt til ham – uden held.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Husker du: Da Mike Jensen afgjorde derbyet i sin sidste hjemmekamp?!

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top