The perfect guide to the casino

CV vild med to Superliga-transfers: Hylder rivalerne og SønderjyskE

Carsten V. Jensen mener, at FC Midtjylland har udvist rettidig omhu på transfermarkedet, mens et SønderjyskE-salg imponerer Brøndby-bossen.

Carsten V. Jensen har været ganske aktiv på transfermarkedet, hvor han snuppede Oskar Fallenius, Michael Lumb og Jonathan Ægidius.

Brøndby-bossen har dog også kigget på det brede billede i Superligaen, hvor han er imponeret over FC Midtjyllands signing af Jonas Lössl.

Læs også: Brøndby-talent tog til fest: Får bøde på 2500 kroner

– Jeg synes, det er et smart træk af FC Midtjylland at hente Jonas Lössl tilbage. Det virker strategisk og planlangt. Jesper Hansen nærmer sig udløbsdato, og lige præcis på den position, som er så vigtig, kan de hente en spiller i Premier League og én af de bedste keepere i Danmark, siger Carsten V. Jensen i podcasten Den Gamle Hytte.

Derudover roser han også SønderjyskE-lejren for det flotte salg af Alexander Bah, der røg til Slavia Prag for 15 millioner kroner.

– Det er stort set den eneste handel i Danmark, der har indbragt nogenlunde seriøse penge. Det er flot gjort. Godt arbejde af SønderjyskE på den front.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bliver det ligeså underholdende i aften? Se ALLE 6 kasser fra FCN og Brøndbys vilde 3-3-kamp!

Læs også: FC Midtjylland henter venstreback i Bundesliga-klub

Læs også: FC København forsøgte at hente Bundu i AGF

Læs også: Derfor vender Lössl hjem!

Læs også: Lukas Lerager siger nej til FCM-ejer – Klar til FCK

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top