The perfect guide to the casino

Officielt: Serie A-klub gafler 18-årige dansker

Endnu en dansker er nu at finde i Italiens bedste fodboldrække.

Der er efterhånden adskillige danskere, som weekend efter weekend løber rundt på grønsværnen i Serie A – heriblandt Simon Kjær, Mikkel Damsgaard og Jens Stryger Larsen, og nu får de altså selskab af endnu en spiller med dansk pas.

Læs også: Brøndby nævnt igen: Tidligere FCM-stjerne er gratis

Således oplyser HB Køge torsdag i en pressemeddelelse, at man har udlejet den bare 18-årige Marius Elvius til Serie A-klubben Hellas Verona, som samtidig også har sikret sig en købsoption på den talentfulde offensivspiller.

– Marius har været igennem en rigtig god udvikling de seneste år, og han har i denne sæson lagt yderligere på sit spil. Han er kun lige fyldt 18 år, så det er helt naturligt, at der er opstået interesse for ham.

– Hellas Verona er kommet med en rigtig fornuftig pakke for både Elvius og HB Køge. Lejeaftalen betyder, at Hellas Verona nu kan se ham an i deres omgivelser i det kommende halve år, inden de beslutter sig for, om de vil købe ham, fortæller HB Køges direktør Per Rud og fortsætter:

Læs også: Mike Jensen spøger hos Brøndby-konkurrenter

– Og hvis ikke de vil det, så kommer Marius hjem igen som en mere moden spiller med erfaring fra en anden fodboldkultur. Den aftale kunne vi ikke sige nej til, og vi er stolte over igen at kunne udvikle spillere, der tiltrækker sig interesse uden for landets grænser.

– Vi ønsker Marius alt det bedste og glæder os til at følge ham i Verona i det kommende halve år. Han arbejder stenhårdt og har mange forudsætninger for at slå igennem.

Marius Elvius står noteret for 36 kampe i HB Køge-trøjen, hvori han har scoret seks mål.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Tidligere Barcelona-forsvarer kom et år for sent i tackling – så stak det helt af.

Læs også: Var 22 millioner kroner værd, da han skiftede til Brøndby: Nu koster han 7,5 millioner kroner

Læs også: Transferdrama: FC København overbyder Brøndby i kampen om MEGA-talent

Læs også: Endelig: Carsten V. Jensen melder ud om Niels Frederiksen og Mike Jensen

Læs også: Stort afrikansk medie: Topklub følger Anis Slimane

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top