The perfect guide to the casino

Ragnar Sigurdsson: Skulle være skiftet til FCK noget før

Den islandske forsvarsspiller erkender, at han skulle være skiftet til FC København noget før.

Ragnar Sigurdsson er netop blevet solgt til ukrainske FC Rukh Lviv seks måneder før hans kontraktudløb med FC København, hvor udsigten til spilletid var ganske minimal, og hovedpersonen selv erkender da også, at skiftet tilbage til løverne formentlig kom en anelse for sent.

Læs også: Brøndby nævnt igen: Tidligere FCM-stjerne er gratis

– Jeg er meget glad for, at jeg fik muligheden for at komme tilbage til FCK og København. Det var en fantastisk mulighed for mig, men jeg skulle nok have gjort det noget før, hvis det sportsligt skulle have været perfekt, siger han til fck.dk.

– Jeg fortryder det på ingen måde, og jeg har været glad og stolt over at være en del af klubben igen. FCK vil altid være noget særligt for mig, og selvom jeg ikke bliver FCK-spiller igen, så vil jeg altid være FCK-fan.

Læs også: Mike Jensen spøger hos Brøndby-konkurrenter

– Jeg har ikke så mange år tilbage af min karriere, og jeg vil gerne spille flere kampe og opleve et eventyr mere. Det får jeg nu mulighed for, og jeg glæder mig til at komme i gang.

– Jeg vil gerne takke fansene for deres evige støtte til mig, ligesom jeg gerne vil takke alle på og omkring holdet gennem min tid i klubben. Jeg kommer helt sikkert forbi Parken også i fremtiden, siger Sigurdsson, der over to omgange nåede at spille 110 kampe for FC København.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Officielt: FCK sælger forsvarsspiller.

Læs også: Var 22 millioner kroner værd, da han skiftede til Brøndby: Nu koster han 7,5 millioner kroner

Læs også: Transferdrama: FC København overbyder Brøndby i kampen om MEGA-talent

Læs også: Endelig: Carsten V. Jensen melder ud om Niels Frederiksen og Mike Jensen

Læs også: Stort afrikansk medie: Topklub følger Anis Slimane

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top