The perfect guide to the casino

Millwall vil gerne beholde Kenneth Zohore

Millwall vil gerne forlænge lejeaftalen med Kenneth Zohore.

Lørdag udløber lejeaftalen mellem Kenneth Zohore og Millwall, og indtil videre har Championship-klubben ikke fået forlænget aftalen med den danske angriber.

Manager Gary Rowett vil dog gerne have forlænget aftalen, men på grund af markedet er det svært, fortæller han.

– Premier League-klubber holder på flere spillere i deres trup, hvis nu de skulle få et corona-udbrud. Det er ikke et nemt vindue, men vi har tænkt os at være proaktive. Men det tager tid at få spillere, og det er udfordringen, siger Gary Rowett til London News Online og tilføjer om Zohore:

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

– Han har ikke været fuldt fit, siden han ankom, men selv på 70 eller 80 procent han kan tilbyde stor kvalitet på angrebspositionen.

– Vi har set det i glimt, men vi har ikke kunnet se ham efter fem, seks eller syv kampe i træk. Aftalen løber til efter Forest-kampen lørdag, og vi må tale med West Bromwich.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

– Det ville være et sats at beholde ham længere, men med det sats kommer en spiller, som vi formentlig aldrig normalt ville kunne hente. Han er en topangriber i rækken, som potentielt kan gøre forskellen. Vi fortsætter samtalerne og håber på et positivt udfald, siger Rowett.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Skandaløst’ – Clark James reagerer på Millwall-fansenes buh-råb under demo – se hele debatten.

Læs også: Vil hente landsholdsspiller i Brøndby – Men har ingen penge

Læs også: Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top