The perfect guide to the casino

Assistenttræner afhængig af Niels Frederiksen: Kan også blive kylet ud af Brøndby

Niels Frederiksens kontraktforlængelse skaber store overskrifter, men der står også en dygtig assistenttræner med kontraktudløb til sommer i Brøndby IF.

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen har kontraktudløb til sommer, og endnu er der ikke kommet en afklaring på, hvorvidt han fortsætter på Vestegnen.

Carsten V. Jensen udtalte for nyligt, at man håber på at have en afklaring inden forårssæsonen begynder i begyndelsen af februar.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Hvis Niels Frederiksen ikke forlænger sin aftale, er assistenttræner Jesper Sørensens dage i klubben formentlig også talte.

I en podcast med Brøndby Lyd indikerede Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen nemlig, at man nærmest forhandler om en samlet pakke i forhold til forlængelse af trænernes kontrakter.

Det betyder, at hvis Niels Frederiksen omvendt forlænger, så er der også en aftale på vej til Jesper Sørensen, som derved er afhængig af chefens valg.

Det virker utænkeligt, at Jesper Sørensen, som også har kontraktudløb til sommer, forlænger sin aftale uden det samme sker for Niels Frederiksen.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

Anderledes står det til for Martin Retov, som også bliver en del af et fremtidigt trænerteam i Brøndby, da han ikke har kontraktudløb til sommer.

For nyligt var Brøndby-assistenten ellers i snak med AC Horsens om cheftrænerjobbet i klubben, men det sagde Brøndby nej tak til.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brøndby vender 0-2 til 3-2 på én halvleg – se alle højdepunkter fra sejren over FCN her!

Læs også: Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top