The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken ville lade ham skifte gratis: Nu er han fast mand under Jess Thorup

Tingene vender hurtigt i fodboldverdenen, og det kan ventrebacken Bryan Oviedo formentlig skrive under på.

I sommeren 2019 hentede Ståle Solbakken Bryan Oviedo tilbage til den danske hovedstad, men den sydamerikanske venstreback fik aldrig spillet sig ind i varmen under den norske manager, som var klar til at forære ham væk bare et år efter hans ankomst.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

– Bryan Oviedo kan finde en ny klub. Vi behøver ikke tre venstrebacks, så kan han finde en ny klub, får han lov til at gå gratis, så vi kan spare hans løn. Han kom for nul kroner og kan forlade os for nul kroner, lød det fra Ståle Solbakken knap en måned før sin fyring.

Siden Jess Thorups ankomst til FC København har situationen dog set noget anderledes ud for Bryan Oviedo, som startede inde i efterårets fire sidste kampe, og løvernes nye træner har altså ingen intentioner om at lade costaricaneren gå gratis.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

– Han er en fantastisk holdspiller, og jeg synes, han har bragt noget energi, power og vildskab ind i det. Og så har han grebet chancen. Derfor er der ikke blevet skiftet, og det er hans fortjeneste, siger Jess Thorup til tipsbladet.dk, mens han i samme ombæring påpeger, at han viskede tavlen ren, da han tiltrådte som cheftræner:

– Jeg sagde til alle spillere, at det ikke var vigtigt for mig, hvad der havde været tidligere. Der er kommet nye øjne på, og alle får en chance. Bryan sagde også til mig; ”prøv at hør her, jeg har ikke fået en chance i al den tid, jeg har været her. Jeg har brug for det, og jeg ved, jeg er god nok”. Jeg synes, han har gjort det godt på mange parametre, fortæller Jess Thorup og understreger, at han ingen planer har om at lade Oviedo gå:

– Ikke umiddelbart, nej. Han spillede de seneste fire kampe, så det ville være mærkeligt, hvis jeg var klar til at give ham væk, fastslår Thorup.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘En total udsletning af den sportslige stab omkring FC København’.

Læs også: Vil hente landsholdsspiller i Brøndby – Men har ingen penge

Læs også: Spekulationer om exit efter lejlighedssalg

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top