The perfect guide to the casino

Superliga-talenternes VILDE udvikling: To Brøndby-spillere steget med 361,5 og 93,3 procent i transferværdi

Efterårets præstationer i Superligaen har kastet nogle flotte transfervurderinger af sig. Se bare top 10 over de vildeste udviklinger her.

Jesper Lindstrøm, Kamaldeen Sulemana, Anders Dreyer – og så videre… Listen er lang af spillere, der har præsenteret stort i første halvdel af sæsonen.

Transfermarkt har netop offentliggjort en top 10 over de spillere, hvis markedsværdi er steget mest siden sommeren 2020.

Læs også: Graversen ikke i tvivl: Kvit Brøndby – nu!

Den store vinder af Anders Dreyer, som er gået fra en værdi på 3,9 millioner kroner til 45 millioner kroner – det er en stigning på 41,1 mio. kr. – svarende til 1042,9 procent.

På andenpladsen er Brøndby-talentet Jesper Lindstrøm, hvis værdi ligeledes er på flotte seks millioner euro – det er en stigning på 35 mio. kr – svarende til 365,5 procent.

Den unge midtbanespiller er dog ikke den eneste Brøndby-spiller, der har fundet vej til listen, idet Morten Frendrup også er steget med næsten 100 procent.

Læs også: Fra Brøndby-flop til stjerne: Ekspert trækker seks måneder gammel kommentar i land

Højdespringerne i forhold til procent er Kamaldeen Sulemana og Mohammed Diomande, som er steget med henholdvis 2900% og 2400%.

De to FC Nordsjælland-talenter har en værdi på henholdsvis 23- og 19 millioner kroner.

Se hele top 10-listen her:

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Skuffet over Brøndbys nye holdning: ‘Det er noget af det værste, jeg kan høre som journalist og fodboldfan’!

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Læs også: Overblik: Disse spillere kan ende i Brøndby i januars transfervindue – Gammel kending iblandt

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top