The perfect guide to the casino

FC Københavns redegørelse er offentliggjort: Spild af ressourcer

Herunder kan du læse FC Københavns redegørelse.

Fodboldens Disciplinærinstans har tidligere på dagen meddelt, at SønderjyskE ikke får medhold i deres klage, hvor de indberettede FC København for en forkert formation inden opgøret.

Af kendelsen fremgår FC Københavns redegørelse i sagen, og den kan du læse herunder:

– At FC København helt grundlæggende finder det besynderligt, og et spild af klubbernes og DBU’s ressourcer, at man indgiver en klage over en fortolkning om hvor én enkelt spiller specifikt befinder sig på banen på et specifikt tidspunkt.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– At det ikke er FC Københavns opfattelse, at det er hensigten med den pågældende paragraf i Herre-DMpropositionerne, da der uanset resultatet af sådan en klage, altid vil være tale om skøn og subjektiver betragtninger når der tales sådan et detaljeniveau.

– At FC København er i en fase, hvor startformationer og talkombinationer ikke er i så stor fokus.

– At det betyder, at spillernes placering på banen er meget dynamisk, hvorfor en startopstilling på papir hurtigt kan blive til noget andet i virkeligheden.

– At dette eksemplificeres ved at FC København i de første minutter af kampen positionerer sig med alt fra to til fire spillere i bagkæden.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– At det ligeledes kan eksemplificeres ved, at SønderjyskE også varierer deres formation, hvor der til tider er helt op til seks mand i bagkæden i kontrast til deres udmeldte 3-mands bagkæde.

– At dette formentlig skyldes det massive pres FC København lagde på SønderjyskE. At FC København helt konkret oplyste den formation der var mest korrekt i forhold til de mulige opstillingsmuligheder i DBU’s system.

– At FC København gerne havde kunne lave en nuance i forhold til midtbanekonstellationen, men denne mulighed var ikke tilgængelig i systemet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: FC København frikendes for fusk med startformation.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top