The perfect guide to the casino

Efter Ståle-hyring: Èn ting undrer Norge-spillerne

Norge-spillerne mener, at det norske fodboldforbund har kommunikeret dårligt ud, da de ansatte Ståle Solbakken torsdag formiddag.

Ståle Solbakken blev præsenteret som norsk landstræner torsdag formiddag, og i den forbindelse skrev man blot, at man havde ansat den tidligere FC København-chef.

I skrivet omkring Ståle Solbakken stod der også, at man havde stoppet samarbejdet med den nuværende landstræner Lars Lägerback, men det blev ikke skrevet, at han var blevet smidt ud på røv og albuer.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Det undrer og irriterer landsholdsanfører Stefan Johansen, som revser det norske fodboldforbund for dårlig kommunikation.

– Jeg synes, det var meget underligt, at vi modtog en besked fra NFF-ledelsen, hvor der stod, at Lars var færdig. Jeg tolkede det, som at han havde valgt at gå selv, men så finder vi efterfølgende ud af, at han er blevet fyret, siger Stefan Johansen til VG.

Ståle Solbakken har skrevet en fire-årig aftale med det norske fodboldforbund.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Planlagt kommunikation? FCK havde ingen kommentarer – seks dage senere udtalte spillere sig!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top