The perfect guide to the casino

Ståle går betragteligt ned i løn: Vil ikke afvise attraktiv klausul

Ståle Solbakken er gået betydeligt ned i løn, efter han er blevet norsk landstræner. Det fortalte han på dagens pressemøde.

Ståle Solbakken tog i dag imod jobbet som norsk landstræner, og dermed har den tidligere FC København-manager fået afklaret fremtiden efter fyringen i den danske klub.

Han blev præsenteret på et digitalt pressemøde, hvor han fortalte, at havde to konkrete tilbud – foruden det tilbud fra det norske fodboldforbund. Tilbud med en klart højere løn, end han er endt med at takke ja til hos Norge.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Ydermere er der blevet spekuleret i, hvorvidt Ståle Solbakken har en klausul i sin kontrakt, som gør, at han kan skifte til en klub, hvis et attraktivt tilbud kommer. Det vil han ikke afvise er sandt.

– Kontrakten forbliver mellem forbundet og mig. Nu ser jeg frem til at begynde i jobbet mandag, sagde han på pressemødet ifølge Ekstra Bladet, mens han også kommenterede, at forhandlingerne blev overstået meget hurtigt.

– De forhandlinger blev afsluttet meget hurtigt. Vi fandt hurtigt frem til en aftale.

Ståle Solbakken fik angiveligt 25 millioner kroner med ud af døren, da han blev fyret i FC København.

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top