The perfect guide to the casino

Gammelt transferemne spøger i hovedstaden: Bliver han Peter Christiansens første FC København-signing?

Et gammelt transferemne bliver igen sat i forbindelse med FC København.

FC København skal til januar forsøge at forstærke truppen, så de igen kan blive en magtfaktor i dansk fodbold, efter man i det seneste års tid er blevet distanceret af FC Midtjylland.

AGF’s sportsdirektør Peter Christiansen skal løfte FC København på transfermarkedet, når han tiltræder i løbet af april måned.

Meget tyder dog på, at han kan komme til allerede forud for januars transfervindue, da AGF har suspenderet ham, og FC København forsøger at lande en aftale med århusianerne.

Hvis han kommer til forud for januars transfervindue, kan hans første indkøb være Isaac Kiese-Thelin, som i sommeren 2019 var uhyre tæt på at skrive kontrakt med FC København.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Expressen sætter igen angriberen i forbindelse med FC København, efter han har forladt Malmö FF efter endt lejeophold.

Den 28-årige spids ønskede ikke selv at fortsætte i Sverige, og han er derfor vendt tilbage til Anderlecht, men kun for en kort bemærkning. Han skal nemlig til januar finde en ny klub, og hans agent har så sent som i oktober flirtet med FC København.

– Hvorfor ikke? Hvis alt passer sammen. FC København er altid interessant for en god spiller, sagde agent Miralem Jaganjac til B.T.

Isaac Kiese-Thelin er nummer fire på topscorerlisten i den bedste svenske række, og han har ingen fremtid i Anderlecht, har belgiske medier berettet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Legendarisk tv: Da ‘PC’ fejrede FCK-guld med smuk sang om øl – og interviewede Don Ø i baren!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top