The perfect guide to the casino

SønderjyskE har indbrettet FC København: Derfor gør vi det

SønderjyskE’s sportschef Hans Jørgen Haysen fortæller nu, hvorfor SønderjyskE har valgt at gå videre med FC Københavns startformations snyd.

SønderjyskE’s Glen Riddersholm udtrykte stor frustration over FC København, som havde skrevet i den officielle startopstilling, at de stillede fra start med tre forsvarsspillere, hvilket dog ikke stemte overens med virkeligheden.

Jens Stage, som var angivet i forsvaret, spillede nemlig hele kampen på midtbanen, og det fik SønderjyskE til at indberette FC København for startformations snyd.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Hans Jørgen Haysen mener ikke, at sønderjyderne går i for små sko. SønderjyskE-sportschefen vil bare have et troværdigt produkt.

– Egentlig så har vi bare det udgangspunkt, at når vi har nogle regler, så tror jeg, at vi alle sammen er interesseret i, at vi overholder dem. Hvis der er nogle, der laver en fejl, er det fint, at vi kan minde hinanden om, at der er noget, der ikke er rigtigt. Rent kommercielt er der også noget i det. Vi har en masse interessenter og kommercielle partnere, som vi rigtig gerne vil pleje og dele en masse med – inklusiv startformation. Det er tv og apps, hvor fans kigger. De får urigtige oplysninger, og det er ærgerligt. Vi vil gerne sørge for, at produktet er troværdigt, siger han til Jydske Vestkysten.

FC København kan se frem til en bøde på 25.000 kroner, hvis Fodboldens Disciplinærinstans også mener, at FC København oplyste den forkerte startformation.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top