The perfect guide to the casino

Scholz stikker til Dreyer: Utrolig dårligt frispark

Gårsdagens målscorer sender en kærlig stikpille i Anders Dreyers retning.

FC Midtjylland fik i går aftes skrabet deres første Champions League-point sammen, og det var i høj grad takket være Alexander Scholz, som scorede et fremragende mål tidligt i kampen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Scoringen faldt umiddelbart efter et knap så vellykket frispark fra holdkammeraten Anders Dreyer, og det blev altså også nævnt af Scholz på pressemødet efter kampen:

– Scoringen oplevede jeg som et utrolig dårligt sparket frispark. Jeg tror, det var Dreyer, der tog den, og den kom vel ikke engang ind til første mand, siger Scholz og fortsætter:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Den blev clearet, men så blev den skudt tilbage, og Sory Kaba gjorde det fremragende i situationen. Han kom ind, som han gjorde i hele kampen, og fik vundet sin duel, og jeg kunne godt lidt fornemme, hvor bolden ville lande, og så fik jeg heldigvis et godt træf på den og så den gå ind.

– Det ændrede fuldstændig kampbilledet for os og gav os en masse energi, som vi kunne køre videre på. Det var fremragende at se alle gutterne kæmpe derude og især de nye, siger FCM-stopperen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Scholz-hammer og Shakthar-surprise: Se alle 19 CL-mål fra tirsdagens kampe her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top