The perfect guide to the casino

Podcast afslører: Flere klubber lurer på brandvarm Brøndby-profil

B.T. Sportens transferpodcast ‘Transfervinduet’ afslører, at der er en bred vifte af klubber, der kigger på Jesper Lindstrøm. Især Serie A-klubber ser en stor stjerne i den brandvarme Brøndby-profil.

Jesper Lindstrøm scorer mål på samlebånd i denne sæson, hvor han har bidraget med syv mål og to assists i kun 10 kampe.

Det har fået flere klubber til at røre på sig, og et italiensk medie kunne for nyligt berette om konkret interesse fra Serie A-klubben, Sampdoria.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Italienerne får dog ikke frit spil i forhold til at sikre Jesper Lindstrøms underskrift, for B.T. afslører i deres transferpodcast ‘Transfervinduet’, at flere Serie A-klubber har været forbi Vestegnen for at se Brøndby-profilen an.

Det specificeres ikke hvilke klubber, der står klar til at hente den unge dansker, men det virker ikke utænkeligt, at der kan ske noget omkring ham allerede til vinter.

Jesper Lindstrøm noterede sig mandag for to scoringer i 4-1-sejren over Lyngby, hvor det sidste var en sand perle, som senere blev kåret til rundens mål. Den scoring kan du se i videoafspilleren øverst.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Brøndby-profilen menes at koste i omegnen af 30-40 millioner kroner. Det var i hvert fald den pris, som Ekstra Bladet vurderede ham til for nogle dage siden.

Jesper Lindstrøm har kontraktudløb i Brøndby om to og et halvt år. Han forlængede sin aftale så sent som i sommers, og han har flere gange ytret begejstring over at spille for den klub, han elsker.

Han har dog også talt varmt om at komme til udlandet og samtidig sikre Brøndby en god skilling. Han ønsker nemlig at lave en såkaldt ‘Daniel Agger’.

– Det er et drømmescenarie for mig, hvis jeg kan gøre det samme som ham. Agger rejste ud, sikrede Brøndby et stort millionbeløb og vendte tilbage og sluttede karrieren i klubben, har ‘Jobbe’ tidligere udtalt til Ekstra Bladet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE JOBBES DRØMMEMÅL MOD LYNGBY!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top