The perfect guide to the casino

Pavlovic scannes i dag eller i morgen: Så slem forventes skaden at være

Andrija Pavlovic fik, hvad der lignede en fiberskade i mandagens kamp mod Lyngby, og han er formentlig færdig for resten af året. Den endelige bekræftelse kommer efter en scanning i dag eller i morgen.

Andrija Pavlovic humpede af banen mandag aften mod Lyngby, og det lignede ved første øjekast en fiber.

Til fanmediet 3point.dk fortalte Niels Frederiksen efter kampen, at man ikke vidste, hvorvidt det var en fiber.

– Det vides ikke med sikkerhed. Muligvis er det et slag på en nerve, som gør, at det trækker lidt ned i benet, – det kan også være fiber-relateret, det ved vi faktisk ikke endnu, det må vi se en af de nærmeste dage, sagde han ifølge mediet.

Alt tyder dog på, at det var en fiber i baglåret, og derfor forventes han at måtte sidde ude i minimum en måned, hvilket koster ham resten af 2020 på sidelinjen.

Andrija Pavlovic fortalte selv til mediet, at han skal scannes enten onsdag (i dag) eller torsdag. Herefter vil Brøndby formentlig officielt melde ud, at serberen ikke kommer i kamp mere i år.

Andrija Pavlovic kom til Brøndby IF løbet af det forlængede sommertransfervindue for få hundrede tusinde kroner, da man hentede ham i Austria Wien. Han har en fortid hos rivalerne fra FC København.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frederiksen ‘har gjort et rigtig godt job’ – hør CV’s seneste kommentarer om Brøndby-trænerens fremtid!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top