The perfect guide to the casino

FCK-profil hylder vilde Lindstrøm efter målshow – Se Instagram-tråden her

Jesper Lindstrøm er i glimrende form for Brøndby IF, og hans flotte formkurve skaber respekt fra FC Københavns Mohammed Daramy.

Jesper Lindstrøm har været meget målfarlig i denne sæson, hvor han har braget igennem med syv mål i kun 10 ligakampe for Brøndby.

Mandag aften noterede midtbanespilleren sig for to scoringer i kampen mod Lyngby, og det sendte de blå/gule fra Vestegnen op på førstepladsen i Superligaen.

Efter opgøret valgte Jesper Lindstrøm at smide et post på Instagram, hvor han skrev om de tre point, de to mål og den øjeblikkelige førsteplads, hvilket du kan se her.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Venner og holdkammerater lykønskede Brøndby-topscoreren med det hele, og der var én kommentar, der fik nogle til at spærre øjnene op. Hans gode ven – FC København-spilleren – Mohammed Daramy kommenterede nemlig opslaget med fire ‘on fire’-emojis.

Se Instagram-kommentaren her, som har fået en Twitter-bruger til at indikere, at FC København-spilleren ikke bør kommentere sådanne opslag offentligt.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: BRØNDBY KOSTER KEP! MISSER TRE RIGTIGE FORUDSIGELSER PÅ MÅLSTREGEN!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top