The perfect guide to the casino

Efter drama på Brøndby Stadion: Nu brokker Lyngby sig

Mikael Uhre blev registreret 28 milliemter offside mod Lyngby, da han scorede til 2-0 i mandagens kamp på Brøndby Stadion. VAR greb dog ikke ind, og det forstå Lyngbys direktør Andreas Byder ikke meget af.

Mikael Uhre scorede et kontroversielt mål mandag aften på Brøndby Stadion, hvilket du kan se i videoafspilleren øverst.

Det lignede unægteligt, at Brøndby-angriberen var offside, da han nettede til 2-0 mod Lyngby BK, og det fik VAR til at gå ud med en redegørelse dagen efter, hvor de meddelte, at Mikael Uhre var 28 millimeter offside, hvilket også blev registreret af VAR-vognen.

Siden blev det tal rettet til to millimeter, men faktum er, at der var offside på Brøndby-angriberen, og det har fået Lyngby til at brokke sig.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– En klog mand har engang sagt, at man ikke kan være halvt gravid. Det er lidt det samme her, synes jeg. 28 millimeter eller 2 millimeter eller hvad tallet nu er, det er ikke meget, men når nu offside er angivet som en faktuel dom, og når VAR-vognen kommer frem til, at der kan registreres en offside på angriberen, så er det klart, at vi alle sammen forventer, at de griber ind, siger klubbens direktør Andreas Byder til bold.k.

Han tilføjer:

– Det var en anden sag, hvis de ikke kunne afgøre det i vognen, men det kunne de jo efter eget udsagn. Derfor forstår vi selvfølgelig ikke, at kaldet på banen blev stående.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Han slår fast, at man ikke ønsker Premier League-lignende tilstande, hvor man dømmer folk en armhule offside, men når den registreres i VAR-vognen, skal der dømmes.

– Kan det registreres af VAR, så må det være klart og åbenlyst nok til et kald, ellers stoler vi jo ikke på den teknologi, vi har købt ind til formålet.

Slutteligt siger Lyngby-direktøren, at man på trods af fejldommen fortsat bakker op om VAR i dansk fodbold.

SE DEN OMTALTE MIKAEL UHRE-SCORING I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top