The perfect guide to the casino

Atalanta-boss raser mod FCM: Dårlig opførsel

Atalantas cheftræner Gian Piero Gasperini er langt fra tilfreds med FC Midtjylland, som han mener trak tiden alt for meget.

FC Midtjylland kæmpede sig højest overraskende til et point på udebane mod Atalanta i Champions League, selvom ulvene reelt kun havde æren at spille for.

Undervejs dominerede danskerne fysisk, og de brugte også lidt beskidt kneb ved at trække tiden, når muligheden opstod. Det ærgrer Atalantas cheftræner Gian Piero Gasperini.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Den eneste ting, jeg er virkelig ked af, er FC Midtjyllands opførsel i forhold til at trække tiden og ikke lade det andet hold spille. Det var for meget – også når man tænker på deres position i tabellen, siger Atalanta-chefen ifølge bold.dk.

FC Midtjylland fik deres første point i gruppen, mens Atalanta skal bruge minimum ét point for at avancere i gruppen. De møder Ajax i en direkte duel om videre avancement om en uge.

Ulvene møder Liverpool, der tirsdag aften slog Ajax med 1-0, og dermed bookede billet videre i turneringen.

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top