The perfect guide to the casino

Udpeger Masterclass-talent: Han er en meget undervurderet spiller

Jesper Lindstrøm hylder Morten Frendrup, som han kalder for meget undervurderet.

Jesper Lindstrøm er et produkt af Brøndbys talentafdeling, og den unge midtbanespiller løb med al opmærksomheden i denne sæson.

Syv mål og to assists i Superligaens første ti kampe skaber opmærksomhed omkring hans navn, men der er et andet Masterclass-talent, der bør få opmærksomheden.

Det mener Jesper Lindstrøm selv, for han hylder sin midtbanekollega Morten Frendrup, som ligeledes er en del af Masterclass.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Frendrup er en altmuligmand, og han er en meget undervurderet spiller. Han arbejder som en hest, og han er fandeme ligeglad med, om han spiller venstreback, højreback, midtbane eller angriber. Han går ind i og præsterer i hver kamp, siger han til bold.dk.

Jesper Lindstrøm mener samtidig, at Morten Frendrup giver ham mulighed for at shine offensivt.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Den stabilitet er super vigtig, ikke kun for holdet, men også for mig, fordi han skaber en masse plads, som gør, at jeg også ser god ud. Så jeg kunne ikke undvære Frendrup overhovedet. Jeg synes, han er super god.

Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og resten af Brøndby-holdet fører Superligaen efter ti runder. De har ét point ned til FC Midtjylland på andenpladsen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE JESPER LINDSTRØM DRIVE GÆK MED LYNGBY!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top