The perfect guide to the casino

Købt eller solgt: Her melder Brøndby ud om Niels Frederiksen-fremtid

Niels Frederiksen finder ud af, om han er købt eller solgt, når Brøndby slutter efterårssæsonen. Det forventer han i hvert fald selv.

Om et halvt års tid er Niels Frederiksen ikke længere Brøndby-træner ifølge kontrakten – og det selvom klubben er i rivende udvikling.

Carsten V. Jensen tøver nemlig med at forlænge cheftrænerens kontrakt, men snart kommer der afklaring på, om Niels Frederiksen er købt eller solgt.

Han forventer, at der kommer en afklaring omkring slutningen på efterårssæsonen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Vi melder noget ud, når der er noget nyt. Det ved jeg ikke, hvornår bliver, men CV har vist sagt, at vi spiller efteråret færdigt, og så må vi se, hvad vi gør derfra, siger han til bold.dk.

Dermed indikerer og forventer Niels Frederiksen en afklaring efter den 20. december, hvor Brøndby lukker året af ude mod AC Horsens.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Mikael Uhre, der er blevet fast mand under Niels Frederiksen, håber, at det hele munder ud i en forlængelse af kontrakten.

– Selvfølgelig vil jeg gerne det (have at han forlænger red.). Men det er jo ikke mig, der skal tage den beslutning, siger Mikael Uhre ligeledes til bold.dk.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brandvarme Uhre og Lindstrøm sender Brøndby på førstepladsen – se højdepunkter fra 4-1-sejr over Lyngby!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top