The perfect guide to the casino

Brøndby har blæst skandinaviske storklubber af banen: Er ene bejler til stortalent

Brøndby IF er ene klub om Oskar Fallenius, og klubberne har nu god tid til at finde en passende overgangssum. De personlige detaljer er på plads.

Brøndby IF har længe haft Oskar Fallenius i kikkerten, og den 19-årige angriber har også været til prøvetræning på den københavnske vestegn, hvor han har efterladt et så godt indtryk, at ‘CV’ besluttede sig for at byde på ham i november.

Siden skrev svenske FotbollDirekt, at det unge stortalent havde accepteret et kontraktudspil fra Brøndby, men at der også var stor interesse fra andre klubber, som måske ville tilbyde flere penge til hans klub, Brommapojkarna.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Nu beretter samme medie dog, at de skandinaviske storklubber AIK, Djurgården og Malmö har trukket sig fra transferkampen efter nyheden om, at Brøndby IF har indgået en mundtlig aftale med spilleren om de personlige vilkår.

Dermed er al modstand blæst af banen, og Brøndby kan nu forhandle sig frem til en aftale med Brommapojkarna, hvis sæson sluttede i weekenden. Den svenske klub sikrede sig oprykning til den næstbedste svenske række.

Ifølge mediet skifter Oskar Fallenius til Brøndby IF inden årsskiftet, medmindre der opstår noget uventet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Den havde givet 40 dage, hvis det var foregået nede i Føtex’!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top