The perfect guide to the casino

‘Zanka’ kræver undskyldning fra TV3 Sport: Nu sender TV-stationen klar besked til FCK-stjernen

FC Københavns Mathias ‘Zanka’ Jørgensen vil have en undskyldning fra TV3 Sport, før han vil lade sig interviewe af TV-stationen igen. Der kommer dog ingen undskyldning.

Der var drama for en uge siden, da Mathias ‘Zanka’ Jørgensen forlod et interview med TV3 Sport, hvorefter han konfronterede reporteren David Kroner for en række dumme spørgsmål.

FC København-stjernen bad David Kroner om at undskylde det mislykkedes interview, hvilket han ikke gjorde, og det har sat sig dybt i Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, som har boycottet TV3 Sport.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Ifølge forsvarsspilleren vil han ikke lade sig interviewe af TV-stationen, før han får en undskyldning, men en undskyldning er ikke på vej. Det siger Kim Mikkelsen, der er boss hos TV3 Sport.

– Han (Zanka, red.) taler om, at han vil have en undskyldning. Hvis det er for pause-interviewet med David Kroner i mandags kommer den ikke. Det interview var helt efter bogen, og der er ikke noget at beklage ift. det, siger Kim Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Det kontroversielle interview med Mathias ‘Zanka’ Jørgensen kan du se i videoafspilleren øverst.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top