The perfect guide to the casino

Iskold ‘Zanka’ gik direkte mod chefens ordre

Jess Thorup krævede, at Mathias ‘Zanka’ Jørgensen stillede op til interviews med alle medier, men det gad forsvarsspilleren ikke. Han trodsede chefens ordre og nægtede at stille til interview med TV3 Sport.

Et mærkværdigt interview udspillede sig mandag aften, hvor Mathias ‘Zanka’ Jørgensen konfronterede TV3 Sport-reporteren David Kroner, efter denne havde konstateret, at forsvarsspilleren virkede rystede oven på et manglende svar på et spørgsmål.

Det fik efterfølgende Jess Thorup til at gå i flæsket på sin forsvarsstjerne, som han var utilfreds med. FC København-cheftræneren var nemlig ikke tilfreds med, at Mathias ‘Zanka’ Jørgensen ikke håndterede pressen ordentligt.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jeg har efterfølgende taget en snak med Jes Mortensen (FCK’s pressechef red.), fordi det er ikke sådan, vi skal agere i pressen. Vi har en klar plan for, hvordan vi skal agere i pressen som klub, sagde Jess Thorup for nyligt til B.T.

Samtidig gav han en ordre til spillerne.

– Vi skal være klar til at stille op, uanset om vi har vundet eller tabt.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Søndag aften – efter sejren på 1-3 over SønderjyskE – nægtede Mathias ‘Zanka’ Jørgensen dog at lade sig interviewe af TV3 Sport, da han krævede en undskyldning fra David Kroner først. Han gik dermed stik mod sin chefs ordre om bedre behandling af medierne.

En undskyldning skal FC Københavns viceanfører heller ikke regne med.

– Han (Zanka, red.) taler om, at han vil have en undskyldning. Hvis det er for pause-interviewet med David Kroner i mandags kommer den ikke. Det interview var helt efter bogen, og der er ikke noget at beklage ift. det, siger TV3 Sports’ sportschef Kim Mikkelsen til Ekstra Bladet.

SE INTERVIEWET DER LØB HELT AF SPORET I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top