The perfect guide to the casino

Dyrt indkøb drømmer om Brøndby-comeback

Jens Martin Gammelby var en dyr herre, da han kom til Brøndby IF, og han drømmer fortsat om et gennembrud hos de blå/gule fra Vestegnen.

Brøndby IF pungede ud med over 10 millioner kroner, da de i maj 2018 bekræftede tilgangen af Jens Martin Gammelby, som blev hentet i Silkeborg IF.

Højrebacken blev dog aldrig en succes i Brøndby, hvor han trods den dyre købspris blev en fast del af bænken – og når han kom i kamp, var det sjældent særlig godt.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Derfor blev han i sidste måned udlejet til Lyngby BK, som Brøndby IF netop nu møder i Superligaen, og Jens Martin Gammelby har glædet sig til den kamp.

– Jeg vil gerne vise, hvad jeg kan i hvilken som helst kamp. Men jeg kender hele spillertruppen i Brøndby, så selvfølgelig er det lidt specielt.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Han drømmer fortsat om Brøndby-comebacket:

– Hvis jeg skal have en fremtid i Brøndby efter lejeperioden og fremadrettet, så skal jeg overbevise både mig selv og dem om det. Det er klart, sagde Gammelby til TV3+ forud for kampen.

Jens Martin Gammelby spiller ifølge aftalen hele sæsonen hos Lyngby BK, hvorefter han skal vende retur til Brøndby IF og kæmpe for sin plads.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: JESPER LINDSTRØM SCORER TIL 1-0 EFTER 90 SEKUNDER MOD LYNGBY!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top