The perfect guide to the casino

SønderjyskE vil indberette FC København: Her er den vilde grund

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm vil have FC København indberettet.

Da FC København tidligere på aftenen sejrede ude mod SønderjyskE var det med fire spillere i bagkæden, men i holdets startopstilling inden opgøret var spillerne sat op i en 3-5-2-formation.

Derfor regner SønderjyskE-træner Glen Riddersholm med, at klubben har tænkt sig at indberette FC København.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Det er jeg ret sikker på. Men det er jo bare principielt. Vi har nogle regler, der er besluttet på divisionsforenings-niveau, så sådan er det. Vi har jo haft nogle af de her sager, hvor klubber flere gange ikke har meldt den rigtige start 11’er ud, siger Riddersholm, der mener at FCK bør holde sig for god til den slags.

– Jeg havde bare ikke lige troet, at FC København skulle ty til det. Det er sådan noget vi måske burde gøre, for taktik er de svages våben. Jeg synes jo, at FCK har alt mulig grund til ikke at bevæge sig ud ad den sti, mens vi andre må kæmpe med nogle andre midler, siger han.

Glen Riddersholm var dog ikke overrasket over, at FC København spillede med fire i bagkæden.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Det kom ikke bag på os. Men jeg ville gerne have mødt det hold, de stillede med sidste kamp, for de dygtige teknikere som Pep Biel gjorde ondt på os, når de fik plads. Rasmus Falk var også forrygende.

– Men at de vælger at melde forkert ud en time før kamp er ikke noget, der har indvirkning på det. Vi havde forberedt os på, at de spillede 3-4-3, men vidste også, at det kunne være, de spillede med fire i bagkæden. Det var ikke noget, der overraskede os, det handler bare om, hvad man vil signalere.

FC København meddelte inden opgøret via deres startopstilling, at Jens Stage ville spille ved siden af Mathias Zanka og Nicolai Boilesen i en treback-kæde, men gennem hele opgøret spillede han på en tremands-midtbane med Carlos Zeca og Rasmus Falk.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Thorup får sin første Superliga-sejr: FCK slår SønderjyskE på udebane.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top