The perfect guide to the casino

Aftale om sommersalg: Så mange millioner kan Brøndby score på Andreas Maxsø

Andreas Maxsø har fået lovning på et skifte til sommer, og Ekstra Bladet vurderer, at Brøndby kan score mellem 20-30 millioner kroner på ham.

Andreas Maxsø skrev i sommern 2019 under på en fire-årig kontrakt med Brøndby IF, men anføreren skal ikke være i klubben så længe.

Det ligger klart, da Carsten V. Jensen gerne vil score en stor transfersum på ham, og derfor er der aftale om et salg i sommeren 2021.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Det skriver Ekstra Bladet, der i en lang gennemgang af Superligaens salgsobjekter, vurderer, at kan han indbringe klubben mellem 20-30 millioner kroner.

Forud for indeværende sæson udtalte Andreas Maxsø også til Canal 9, at et salg er aftalen inden for en overskuelig fremtid.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Det har hele tiden været en del af planen, at jeg skulle gøre det så godt, at jeg kunne blive solgt. Det har aldrig været nogen hemmelighed. Jeg skal lægge yderligere på min første sæson, så jeg kan blive attraktiv for udenlandske klubber, og så håber jeg på at skifte til sommer.

Andreas Maxsø kom til klubben på en fri transfer. Han har tidligere spillet i FC Nordsjælland, Osmanlispor, FC Zürich og KFC Uerdingen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Han har taget en udvikling i den helt rigtige retning’ – KEP og Tøfting roser Brøndby-spiller!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top