The perfect guide to the casino

Nicolai Boilesen: Man kan se at folk tvivler

FC København-profilen indrømmer, at folk i truppen er ramt på selvtilliden.

FC København har haft en forfærdelig start på sæsonen, som blandt andet har medført en trænerfyring af Ståle Solbakken, og den katastrofale periode har også ramt spillerne på selvtilliden.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Det medgiver Nicolai Boilesen til FC Københavns hjemmeside:

– Man mærker, at folk er ramt på selvtilliden. Jess (Thorup, red.) har også allerede sagt det. Man kan se, at folk tvivler – både med og uden bold, siger Nicolai Boilesen og fortsætter:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Hvornår skal man fx gå i pres som hold? Stoler man nok på sidemanden, eller vælger man den sikre løsning og bakker tilbage? Tør man vende op i banen og spille frit, når man får bolden?

– Tør man at spille på førsteberøringen, eller vælger man et touch mere, så alting bliver langsommere end det behøver at være? Det er sådan noget, vi er ramt af, lyder det fra Boilesen, som sammen med resten af FCK-mandskabet skal forsøge at vende skuden, når de på søndag møder SønderjyskE.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Jacob Nielsen i sine følelsers vold efter PC-afgang: ‘Jeg tager det som et personligt nederlag’.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top