The perfect guide to the casino

Carsten V. Jensens Brøndby-plan: Tre svenskere på vej

Tre svenskere har kurs mod Brøndby IF.

Brøndby IF har ikke mange kroner at rykke rundt med, men alligevel kan man forvente stor aktivitet i løbet af det forestående transfervindue, som åbner når 2020 bliver til 2021.

Nye spillere er på vej fra Sverige, hvor man i de lavere rækker har spottet to talenter, som man vil bringe til den københavnske Vestegn.

Det drejer sig om 17-årige Ahmed Quasem og 19-årige Oskar Fallenius.

Førstnævnte fra Motala AIF i den tredje bedste svenske række er angiveligt på vej til Brøndby IF. Det skrev det svenske medie MVT for nyligt, mens klubbens sportschef Daniel Soner bekræftede interessen.

Læs mere om den historie her.

For Oskar Fallenius har det længe været kendt, at Brøndby IF er interesseret i ham, og de bød også på ham i begyndelsen af november, mens han tidligere på ugen accepterede et kontraktudspil fra Superliga-holdet.

Læs mere om Oskar Fallenius’ forestående skifte til Brøndby her.

Tredje svensker på vej er den 29-årige keeper Oscar Jansson, som er udset til at afløse Marvin Schwäbe, der har kontraktudløb til sommer.

Læs mere om den mulige Brøndby-tilgang af Örebro-keeperen her.

Carsten V. Jensen har tidligere på efteråret talt meget varmt om det svenske marked, hvor han mener, der er meget guld.

– Det er et særdeles interessant marked. Der er så store afstande i Sverige, så unge talentfulde spillere tager ikke nødvendivis hen til den nærmeste store klub i en stor by i den bedste eller næstbedste række. Der kan være flere hundrede, sågar tusinde kilometer dertil. Ofte sker det derfor i stedet, at unge talenter spiller divisionsfodbold i de lavere rækker. Så det holder vi øje med, har Brøndby-chefen sagt til B.T.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det kan være slut i morgen eller i overmorgen’ – Frederiksen afklaret omkring jobvilkår!

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top