The perfect guide to the casino

William Kvist er lykkelig: PC kommer med stor erfaring

William Kvist glæder sig over ansættelsen af Peter Christiansen.

FC København har denne efter præsenteret Peter Christiansen som klubbens nye sportsdirektør, hvilket glæder den midlertidige sportslige leder William Kvist.

– Vi ser meget frem til at få PC til FCK som sportsdirektør, og vi er overbeviste om, at han har de rette redskaber i den situation, vi befinder os i, og til den fremtid, vi går i møde, siger Kvist til fck.dk og fortsætter:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– PC har med stor succes bidraget til at løfte først Randers FC og siden AGF sportsligt, og han kommer med stor erfaring og indsigt i dansk og skandinavisk fodbold og har vist en stor evne til at identificere dygtige spillere.

– PC bliver et stort aktiv i vores i forvejen stærke setup i fodboldledelsen, og vi ser frem til det samarbejde, han kommer til at få med dem.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Han er en enormt hårdtarbejdende mand, der har taget sit vinderinstinkt med videre fra sin aktive karriere, og han har gennem mange år vist sine evner som en dygtig købmand.

– Samtidig er det også altid dejligt at få en tidligere FCK´er tilbage i Parken og på Nummer 10, så vi glæder os meget til, at PC starter, siger William Kvist.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kæmpe nyhed: Sportschef stopper i AGF og skifter til FCK.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top