The perfect guide to the casino

Superliga-keeper har været rygtet til Brøndby: Fremtiden fortsat uvis

Brøndby IF har tidligere bejlet til Patrik Carlgren, som kan forhandle med interesserede klubber om en måned. Den svenske keeper har dog en stor stjerne i Randers, som vil forlænge hans kontrakt.

Brøndby IF er aktive på markedet efter en ny keeper, eftersom meget tyder på, at Marvin Schwäbe ikke forlænger den kontrakt, der udløber om lidt over et halvt år.

Klubben har i de seneste dage været kædet sammen med Oscar Jansson, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Tidligere har klubben også været kædet sammen med Randers FC-profilen Patrik Carlgren. Det var B.T. Sporten, der satte det rygte i søen tilbage i september måned.

Læs mere her.

Randers-keeperen nærmer sig nu den tid, hvor han kan forhandle med interesserede klubber. Allerede til vinter kan han nemlig skrive forhåndskontrakt med en anden klub.

Det vil kronjyderne undgå, og derfor vil de strække sig langt økonomisk.

– Jeg vil meget gerne forlænge med Patrik, og derfor forsøger vi også at strække os så langt, vi kan. Vi er i dialog med ham, og har været det gennem længere tid. Vi håber på at forlænge kontrakten hurtigst muligt, for han er en rigtig dygtig keeper, siger sportsdirektør Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Carsten V. Jensen følger dog formentlig situationen tæt i Kronjylland, hvis det ikke lykkes at hente Oscar Jansson.

Marvin Schwäbe ønsker angiveligt at vende retur til Tyskland, hvor han de seneste transfervinduer har haft bud fra.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det her fortryder jeg jo et eller andet sted’ – Brøndby-træner fik kritik for manglende jubel!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top