The perfect guide to the casino

SÅ god er Brøndbys mulige nye keeper – Dansk topklub lurer også

Örebro-keeperen Oscar Jansson er ikke bare en tilfældig keeper i Allsvenskan. Han er blandt ligaens absolut bedste, og han kan ende i Brøndby – eller i en anden dansk klub.

Örebro-keeperen Oscar Jansson blev tidligere på ugen rygtet til Brøndby IF, der senest til sommer står med et målmandsproblem, idet Marvin Schwäbe har kontraktudløb på Vestegnen.

Den snart 30-årige Örebro-keeper står med kontraktudløb til vinter, og det er en kontrakt, som hans klub rigtig gerne vil forlænge. Oscar Jansson er nemlig en stjerne i det svenske.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Den svenske journalist Matthias Larsson fortæller, hvor god den måske kommende Brøndby-keeper er.

– Han har uden tvivl været i top-5 blandt keeperne i Allsvenskan i denne sæson, vurderer Matthias Larsson, journalist på Kvällsposten og Expressen ifølge eb.dk.

At han er blandt de bedste ses også på de tørre statistiker, hvor han er den keeper med flest redninger i den svenske liga – hans aktuelle redningsprocent er på 73,65 procent.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Keeperen beskrives som ‘virkelig stærk i luften’ og ‘meget god med fødderne i det opbyggende spil’.

Brøndby IF er dog ikke eneste klub, der bejler til den snart transferfrie keeper. Hans agent fortæller til FotbollDirekt om massiv interesse i ham.

– Interessen er stor. Både fra klubber i Allsvenskan, men også klubber i Norge, Danmark, Ungarn og klubber i Championship.

Helt konkret skulle agenten også have fortalt B.T.’s transferpodcast, at en ‘anden dansk topklub – foruden Brøndby’ også er interesseret i at hente Örebro-keeperen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Tøfting og Zorniger i skænderi efter Brøndby-nederlag: Se hele interviewet her!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top