The perfect guide to the casino

Johan Larsson skubbede Brøndby-favorit væk IGEN: Nu er det hele endt lykkeligt

Frederik Holst har haft sine kampe med Johan Larsson, men det hele er endt lykkelig for de to tidligere Brøndby-spillere, som søndag kan sikre sig sølv i Allsvenskan.

Brøndby-fanfavoritten Frederik Holst har spillet i Elfsborg siden 2018, og i det seneste halvandet år har han været fast mand på højebacken, som han også spillede i perioder i sin Brøndby-tid.

I sommers hentede Elfsborg dog Johan Larsson hjem fra Brøndby IF, og så var det deja-vu for Frederik Holst, der mistede sin plads til den svenske højreback – præcis som det skete i Brøndby.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Frederik Holst husker godt, at det ikke var det fedeste i verden, at Johan Larsson kom til Elfsborg.

– Der fik jeg lidt flashback og tænkte ‘nu er vi tilbage dér, og så er det ud på bænken igen og være backup på højre dør’, siger han i et interview med tipsbladet.dk.

Helt skidt var det dog ikke for den tidligere Brøndby-spiller, der blev slået af højrebacken, ja, men til gengæld fik chancen på midtbanen, hvor han har spillet bundsolidt.

– Det gik super godt på midtbanen, og man kan vel godt sige, at jeg har lavet en u-vending og nok ser mig selv som midtbanespiller nu. Det er en lidt anderledes midtbanespiller, end da jeg var i Brøndby. Jeg er lidt mere moden og cool på bolden end dengang, griner han.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Nu kan de to Brøndby-favoritter snart fejre en sølvmedalje sammen. Det sker, hvis klubben søndag besejrer Sirius i Allsvenskan.

– Vi er selvfølgelig bevidste om det og ved, at vi har sølvet, hvis vi vinder på søndag. Men som i hele sæsonen har vi bare fokus på at gå ud og køre igennem og spille vores spil. Der bliver selvfølgelig snakket om det, men vi skal også gøre arbejdet færdigt. Stemningen er meget stille og rolig, men også meget fokuseret, siger han om situationen.

Frederik Holst var fast mand for Brøndby IF i 2014/2015-sæsonen, hvor han spillede på højreback, inden Johan Larsson kom ind og snuppede den plads, hvor han spillede i flere år frem.

Frederik Holst forlod så Brøndby i 2017, da han skiftede til Sparta Rotterdam, som han var os et år, inden han vendte retur til Skandinavien, og skrev kontrakt med IF Elfsborg.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Niels Frederiksen fortæller om BIF-ansættelse: ‘Den første kontakt skete før Zorniger-fyring’!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top