The perfect guide to the casino

FC Midtjylland jubler over CL-kamp på hjemmebane: Undgår lang udenlandsrejse

FC Midtjylland får hjemmebanen mod Liverpool, og det er man svært tilfredse med i den danske lejr, så man undgår en lang tur til Dortmund.

FC Midtjyllands Champions League-kamp på MCH Arena mod Liverpool har været i fare, fordi der er nogle strenge restriktioner i England, hvor The Reds hører hjemme.

Derfor blev kampen flyttet til Signal Iduna Park, men fredag formiddag har FC Midtjylland fået grønt lys til at afvikle kampen.

Det sker, da England har lempet store dele af restriktionerne for udenlandsrejser, og derfor må de gerne rejse ind i Danmark uden karantæne efterfølgende .

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Det glæder FC Midtjylland.

– Selv om der kun må være 500 personer på stadion, vil vi altid foretrække at spille vores hjemmekampe på MCH Arena. Dertil undgår vi endnu en udenlandsrejse i et i forvejen travlt program, så vi er naturligvis glade for, at tingene er faldet på plads, siger presseansvarlig i FC Midtjylland Mads Hviid Jakobsen til bold.dk.

FC Midtjylland kan ikke nå noget i gruppen, da de ikke har et eneste point.

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top