The perfect guide to the casino

Efter pinligt TV-interview: Thorup går i flæsket på ‘Zanka’

Jess Thorup er langt fra tilfreds med Mathias ‘Zanka’ Jørgensens måde at håndtere pressen på.

Der var megen dramatik, da FC København i mandags tabte med 1-2 til Randers, hvor Mathias ‘Zanka’ Jørgensen i pausen svarede flabet tilbage på TV3 Sport-reporteren David Kroners spørgsmål.

Ydermere forlod han interviewet og efterfølgende gik han verbalt til angreb på Kroner, som han krævede sendte en undskyldning til FC København-anføreren for det mislykkedes interview.

Jess Thorup er bevidst med interviewet, og han er meget utilfreds med Mathias ‘Zanka’ Jørgensen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jeg har efterfølgende taget en snak med Jes Mortensen (FCK’s pressechef red.), fordi det er ikke sådan, vi skal agere i pressen. Vi har en klar plan for, hvordan vi skal agere i pressen som klub. Og vi skal være klar til at stille op, uanset om vi har vundet eller tabt, siger han til B.T.

FC København-cheftræner fortæller ydermere, at medierne lever af klubberne, men det er også omvendt. Klubberne lever også af mediernes dækning, hvorfor man skal være samarbejdsvillig.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE ZANKA-INTERVIEWET KØRE HELT AF SPORET HER!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top