The perfect guide to the casino

Jess Thorup: Det bliver nok en mellemsæson

Jess Thorup erkender, at det nok ikke bliver til meget mere end en mellemsæson for FC København.

FC København har fået en skandaløs start i Superligaen, hvor de i øjeblikket indtager en tredjesidsteplads med sølle 10 point efter ni kampe.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Det bliver dermed også usandsynlig, at FC København kommer til at kæmpe med i toppen, som de ellers er vant til, og det erkender Jess Thorup da også i et interview med Eurosport, hvor han fortæller, at FCK-fansene nok kan forvente en såkaldt mellemsæson, hvor der ikke kommer de store resultater i denne sæson, og hvor der bliver tænkt mere langsigtet.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg vil nødig skuffe alt for mange ved at sige, at det er nok der, jeg tror vi står. Jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for skabe resultater i en mellemsæson. Men jeg tror, vi må acceptere, at det godt kan gå hen og blive en mellemsæson, hvor vi skal nogle skridt nedad eller til siden for at komme opad og tilbage, hvor vi var, siger Thorup til Eurosport og tilføjer:

– Jeg har brug for at sige til fansene, spillerne og alle omkring klubben, at vi vil gøre alt hvad vi kan for at få vendt det her på kort sigt og skabe resultater. Men det bliver også nødt til at være et langsigtet projekt, hvis vi skal ændre måden vi spiller på, ser os selv på, og hvis vi skal skabe en ny æra.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Ajax-kanon, United-drømmehug og saksespark: Se ugens fem bedste CL-mål.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top