The perfect guide to the casino

Jesper Hansen om rødt kort: Ærgerligt for Erik

Jesper Hansen ærger sig over Erik Sviatchenkos røde kort.

FC Midtjylland havde endnu en hård dag på kontoret i europæisk regi, da de for fjerde gang i streg måtte forlade grønsværnen uden point, da man tabte med 3-1 til Ajax Amsterdam på udebane.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Nederlaget var dog ikke det eneste hårde slag for midtjyderne, da anfører Erik Sviatchenko udvist i overtiden af opgøret, hvorfor han misser den kommende udekamp mod italienske Atalanta, og det er noget der ærger målmanden Jesper Hansen:

– Det er ærgerligt. Erik er vores kaptajn, og han har det her makkerpar med Scholz. De er utroligt vigtige sammen med mig dernede i vores samarbejde. Det er ærgerligt, at han er ude. Det tror jeg også, at Erik er. Han er vigtig for os i duel-spillet og defensivt.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Det er selvfølgelig et tab. Men der kan komme en ny mand ind og få chancen på den her scene. Så jeg har stor tiltro til, at den, som Brian smider ind på allerhøjeste niveau, kan gå ind og levere en god præstation og vise sig frem.

– Det er med at se optimistisk på det, selvom jeg er ærgerlig på Eriks vegne over, at han får hægtet ham, siger den rutinerede målmand til bold.dk.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Rødt kort: Sviatchenko bliver vist ud i slutminutterne mod Ajax.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top